Romantik Erkek

Erkek duygularini kadinlar gibi doruklarda yasayamaz daha cok duygusuz diye düşünülür. Aslında tamamiyle yanlıştır bu ön yargı. Erkek derinlerde yaşar aşkını cıvık bir konuşma yakışmaz erkeğe. Bu gerek erkeklik iç güdüsü gerekse toplumdaki erkek baskısı. Bizim toplumumuzda erkek maçodur.

Bazı şeyleri değiştirmekten çok olduğu durumda alternatifler bulmaya çalışan, kendini mutlu etmeye çalışan kadın başarılı olur. Bu kadın mutludur ve mutluluk saçar. İlişkiyi bu kısımdada kadın yükleniyor demekki. 

Erkek ve kadın eşit değil, olamazda. Olsa inanın tadı tuzu kalmazdı aşkın. Allah öyle bir denge kurmuşki anca bu şekilde bir ömür bir kadınla yaşayabilirsiniz, yada erkekle zira kadını duyguları yönetir, erkeği mantığı. 

Şimdi sormslısın kendine mantıkla yönetilen biri nasıl duygularında zirve romantik biri olabilir? Kabullenmelisin. İnanın duygularıyla yani düşünmeden karar veren bir kadın bundan daha zor anlaşılır, kabullenilir oluyor. Çünkü bir kadın duygularının esiri olmuşsa patlamaya hazır bomba gibidir. Yerine göre kaçın yerine göre patlayın. Zaten eninde sonunda patlayacaksınız.

Sonuc olarak derinlerdeki okyanusu bilenler mutlu olabilirler. Mutlu kalın..



Mahya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde duygularınızı benimle paylaşın :)