KADINLAR NE İSTER ?

Bu soruyu erkeklere sorsak, bunları saymaya zamanım yetmez der kesinlikle ama durum öyle değil işte. Ben bunu bayan olduğum için savunmuyorum asla, önce ki yazımda bayanların gözdesi trip konusunu ele alıp erkeklere hak vermiştim okuyanlar bilir. :)
Kadınların maddi beklentilerinin de manevi beklentilerinin doyurulmadığı için ortaya çıktığını düşünüyorum. Tabi ki alışverişi erkeklerden daha fazla sevdiğimiz doğru çünkü biz erkekler kadar düz ve basit olamayız hiç bir zaman. Bir t-shirt bir pantolon size yeterli ama eminim hiç birinizde bunları giyen bir bayanı yeterli bulmayacaksınızdır.
Klasik olucak ama kadınlar en çokta ilgi bekler aslında, sevgi bekler, şefkat bekler; öyle ki bazıları babalarında göremediği şeyleri sizde görmek ister, bir yanı hep açtır çünkü o kadınların..
Kadınlar anlaşılmak ister, arada küçük sürprizler beklerler düşündüğünüzü anımsatıcak sürprizler, özel günlerin özel olduğunu anlamanızı ve hatırlamanızı isterler.
Kadınlar yaslancakları bir omuz, güvencekleri bir dal, hiç bırakmicağını bilecekleri bir el isterler. Herkes hor görürken birilerine bir gülücüklerinin yetmesini isterler, nazlanmak istediklerinde orda birisinin var olduğunu bilmek isterler. 
Kısacası aşık oldukları adamı her an yanında görmek isterler...




Vedûd

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde duygularınızı benimle paylaşın :)